Sadike vrtnic Double Delight

Nov izdelek

Vrtnica čajevka Double Delight, sadike lastne proizvodnje. Kot pove že njeno ime, nam ta vrtnica resnično nudi dvojni užitek. Dvobarvni cvetovi so izredno odzivni  na vremenske razmere. Več kot je sonca, bolj je njena obroba rdeče obarvana. Zelo pogosti komentarji naših kupcev so,da jih čez celo sezono cvetenja prijetno preseneča.

Vonj: zelo dišeče vrtnice

POVPRAŠEVANJE-ZAHTEVEK ZA PONUDBO

Več podatkov

8,00 € z DDV

Več podatkov

Kakovostne sadike krem-rdečih vrtnic čajevk, sorte Double Delight so vzgojene v naši lastni vrtnariji VRTNARSTVO DREŠAR v okolici Ljubljane in so popolnoma prilagojene našemu podnebju ter so zelo odporne.
Kot pove že njeno ime, nam ta vrtnica resnično nudi dvojni užitek. Dvobarvni cvetovi so izredno odzivni  na vremenske razmere. Več kot je sonca, bolj je njena obroba rdeče obarvana. Zelo pogosti komentarji naših kupcev so, da jih čez celo sezono cvetenja prijetno preseneča.

Prodaja sadik vrtnic z golo korenino se začne predvidoma med 10.Oktobrom in 30.Novembrom vsako leto direktno z mesta vzgoje v naši vrtnariji. Takrat je tudi najprimernejši čas za sajenje vrtnic. Prodaja sadik vrtnic v loncih poteka čez celo leto.

Strokovno imeRosa Double Delight
Slovensko imeVrtnica Double Delight
Višina v cm75-100 cm
Čas cvetenjajunij-september
Barva cvetovkrem v rdeča
Zahteva po svetlobisonce
Talne zahtevepropustna tla
Hitrost rastinormalna
Vonjzelo dišeče vrtnice